Rijopleiding in Alblasserdam

Ik heb al wat ervaring

Rijopleiding in Alblasserdam

Heb jij al eerder auto gereden? Kies dan voor deze rijopleiding! Wij geven de beste rijopleiding in Alblasserdam! Dit pakket is zeker aan te raden voor cursisten die al eerder achter het stuur gezeten hebben. Wij houden rekening met je rijvaardigheid en zal samen met jou zorgen voor het behalen van je rijbewijs. Autorijschool Lokman is een rijschool in Alblasserdam. Daarnaast geven wij ook rijlessen in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Oud-Alblas, Nieuw Lekkerland en Sliedrecht.

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Normaliter heeft een vlotte leerling tussen 15 en 25 rijlessen nodig om te slagen voor zijn/haar examen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt varieert per leerling. 

Dit pakket is aanbevolen door Autoschool Lokman. Voor dit pakket betaal je €1299 (incl. gratis examen t.w.v. €320) 

Gespreid betalen is uiteraard mogelijk! Mooi geregeld toch?

 

Neem een gratis proefles.

Neem gerust een gratis proefles van 50 minuten. In de proefrijles wordt er bijvoorbeeld gekeken naar jouw rijvaardigheid. Dit is een ideale manier om kennis te maken met de lesauto, rijinstructeur en onze manier van les geven. Laat je gegevens achter wij zullen zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.

Rijopleiding in Alblasserdam - Autorijschool Lokman
Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

    Rijopelding in Alblasserdam

    Wij zijn een professionele autorijschool in Alblasserdam waarbij kwaliteit centraal staat.
    Wil jij een betrouwbare en goede rijschool in de omgeving Drechtsteden dan ben je hier op het juiste adres!
    Bij Autorijschool Lokman kan je op een leerzame, gezellige en en vooral ontspannen manier leren auto rijden. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Ons team helpt jou graag. Wij zijn ook via de WhatsApp bereikbaar!

    Volg ons op social media