Rijschool Hendrik ido Ambacht

Rijschool Hendrik ido Ambacht; de beste autorijschool

Ben jij op zoek naar een rijschool in Hendrik Ido Ambacht die jou verder kan helpen met behalen van jou rijbewijs? Het is slim om Autorijschool Lokman te kiezen. Begin met een gratis proefles om te bepalen op welk niveau je nu al rijdt. Er wordt gekeken bijvoorbeeld naar je rijvaardigheid. Zo kan de rijinstructeur bepalen welke pakket bij jou past. Wij adviseren om kiezen van een pakket. Je betaalt nooit meer lessen dan je nodig hebt om te kunnen slagen. Daardoor ben je dus ook relatie goedkoop uit.

Hoeveel lessen moet ik nemen?

Kiezen voor de rijschool in Hendrik Ido Ambacht geeft je direct duidelijkheid. Bijvoorbeeld over het aantal lessen wat je moet nemen. Dit is gemiddeld tussen de 35 en 45. Voor veel leerlingen kan het premium pakket van 40 lessen dus de perfecte optie zijn. Dit is natuurlijk helemaal niet duur wanneer je dit vergelijkt met heel veel andere mogelijkheden. Voor dit bedrag ben je helemaal klaar voor je rijexamen. Het is dan eigenlijk alleen nog een kwestie van afrijden. Wij zullen je daarin goed begeleiden. 

Overstapservice

Het kan best zo zijn dat je al aan lessen bent begonnen bij een ander rijschool. De kans bestaat dat het niet loopt zoals je zou willen of dat je minder goed begeleid wordt dan je gehoopt had. Je kunt dan altijd gebruikmaken van de overstapservice van de rijschool in Hendrik Ido Ambacht. Ook hier geldt dat we kijken naar je rijvaardigheid en zorgen we dat je zo spoedig mogelijk alsnog je rijbewijs kunt behalen. Dit is een service die vaak goed blijkt te helpen voor overstappers.

Gratis proefles

Het is het best om direct even te testen hoe Autorijschool Lokman in Hendrik Ido Ambacht bevalt. Hiervoor kan je aanmelden voor een gratis proefles. Nadat de les afgelopen is kan je samen met de rijinstructeur bespreken welke pakket bij jou past. Daarnaast maak je kennis van de lesauto, rijinstructeur en manier van les geven. Tevens is het mogelijk om te beginnen met je praktijklessen vanaf 16.5 jaar. Lees meer op de website van  CBR.

Autorijschool Lokman - Hendrik Ido Ambacht

Fijne rijschool

Hele fijne rijschool! Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en nergens zit druk achter. Het was altijd super relaxed om te rijlessen, daardoor ben ik in 1 x geslaagd!!

Dima Kooiman

Geslaagd!

Gisteren geslaagd, fijne rijschool met duidelijke uitleg onder de lessen. Als je je rijbewijs voor een goede prijs wilt moet je hier zijn.

Jarco Lugtenburg

Autorijschool Lokman - Geslaagde leerling Wesley

Vriendelijk

Zeer tevreden over alles wordt super uitgelegd en ze hebben ook veel geduld kan niet anders zeggen dan een aanrader en zeer vriendelijk.
Gr wesley

Wesley Buchner

Autorijschool Lokman - Geslaagde leerling Jesse

Bij Autorijschool Lokman zit je goed.

Zeker een aanrader, instructeur legt alles rustig en goed uit. Daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.. thanks lokman!!!

Jesse de Roode

Autorijschool Lokman - Geslaagde leerling Mandy

Top rijschool

Super rijschool leuke lessen goede uitleg van hoe alles moet en hoe je een examen moet afleggen leuke tips heel handig. Echt een aanrader om te gaan lessen.

Mandy Brouwers

Gratis proefles aanvragen