Autorijschool Alblasserdam

Ik heb geen ervaring

Autorijschool Alblasserdam

Nooit auto gereden en ga je voor de eerste keer achter het stuur zitten? Dan kunnen we je doorverwijzen naar ons Gold Pakket! We beginnen met de basis. Denk daarbij aan sturen, gas geven, remmen en spiegels afstellen. Zodra je dit onder de knie hebt, leer je autorijden op de openbare weg. Wij zijn een autorijschool in Alblasserdam Daarnaast geven wij ook rijlessen in DordrechtHendrik Ido AmbachtZwijndrechtPapendrechtOud-AlblasNieuw Lekkerland en Sliedrecht.

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Normaliter heeft een gemiddelde leerling tussen 35 en 45 rijlessen nodig om te slagen voor zijn/haar examen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt varieert per leerling

Dit pakket is aanbevolen door Autoschool Lokman. Voor de Garantie pakket betaal je  betaal je €1949 (incl. gratis examen t.w.v. €320)

Gespreid betalen is uiteraard mogelijk! Mooi geregeld toch?

 

Neem een gratis proefles.

Neem gerust een gratis proefles van 50 minuten. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Dit is een ideale manier om kennis te maken met de lesauto, rijinstructeur en onze manier van les geven. Laat je gegevens achter wij zullen zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.

Rijopleiding in Alblasserdam - Autorijschool Lokman
Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

    Rijopelding in Alblasserdam

    Wij zijn een professionele autorijschool in Alblasserdam waarbij kwaliteit centraal staat.
    Wil jij een betrouwbare en goede rijschool in de omgeving Drechtsteden dan ben je hier op het juiste adres!
    Bij Autorijschool Lokman kan je op een leerzame, gezellige en en vooral ontspannen manier leren auto rijden. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Ons team helpt jou graag. Wij zijn ook via de WhatsApp bereikbaar!

    Volg ons op social media