Rijlessen in Alblasserdam

16.5 jaar beginnen met rijlessen

Snel je rijbewijs? Dat kan bij ons!

Rijlessen in Alblasserdam

Vanaf je 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen in Alblasserdam. Ook wij hebben een geweldige pakket daarvoor opgesteld: Premium pakket. Wij houden rekening met je rijvaardigheid en zal samen met jou zorgen voor het behalen van je rijbewijs. 

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Leerling heeft een gemiddelde cursist tussen 35 en 45 rijlessen nodig om te slagen voor zijn/haar examen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt varieert per leerling. Tijdens de rijopleiding zal je goed opgeleid worden, zodat jij 100% voorbereid bent voor het examen.

Dit pakket is aanbevolen door Autoschool Lokman. Voor de premium pakket  betaal je €2149 (incl. gratis examen t.w.v. €320)

Gespreid betalen is uiteraard mogelijk! Mooi geregeld toch?

Neem een gratis proefles.

Neem gerust een gratis proefles van 50 minuten. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Dit is een ideale manier om kennis te maken met de lesauto, rijinstructeur en onze manier van les geven. De proefles is 100% gratis. Achteraf zal er geen kosten verrekend worden hiervoor. Laat je gegevens achter wij zullen zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.

Rijopleiding in Alblasserdam - Autorijschool Lokman
Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

    Rijopelding in Alblasserdam

    Wij zijn een professionele autorijschool in Alblasserdam waarbij kwaliteit centraal staat.
    Wil jij een betrouwbare en goede rijschool in de omgeving Drechtsteden dan ben je hier op het juiste adres!
    Bij Autorijschool Lokman kan je op een leerzame, gezellige en en vooral ontspannen manier leren auto rijden. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Ons team helpt jou graag. Wij zijn ook via de WhatsApp bereikbaar!

    Volg ons op social media