Welke past bij jou?

Met spoed rijbewijs halen

Met spoed rijbewijs Halen?

Wil jij met spoed je rijbewijs halen? Dat is mogelijk bij autorijschool Lokman. Dit is zeer aan te raden voor leerlingen die het rijbewijs snel nodig hebben voor werk of studie. Wij houden rekening met je agenda. Je lest overdag, ’s avonds en in de weekenden.

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Normaliter heeft een vlotte leerlingen tussen 15 en 25 rijlessen nodig om te slagen voor zijn/haar examen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt varieert per leerlingen. 

Bij Autorijschool Lokman betaal €50,- per les. Voor 10 rijlessen betaal je slechts €799 (inclusief €320 voor het praktijkexamen).

 

Neem een gratis proefles.

Neem gerust een gratis proefles van 50 minuten. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Dit is een ideale manier om kennis te maken met de lesauto, rijinstructeur en onze manier van les geven. Laat je gegevens achter wij zullen zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.

Rijopleiding in Alblasserdam - Autorijschool Lokman
Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

    Rijopelding in Alblasserdam

    Wij zijn een professionele autorijschool in Alblasserdam waarbij kwaliteit centraal staat.
    Wil jij een betrouwbare en goede rijschool in de omgeving Drechtsteden dan ben je hier op het juiste adres!
    Bij Autorijschool Lokman kan je op een leerzame, gezellige en en vooral ontspannen manier leren auto rijden. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Ons team helpt jou graag. Wij zijn ook via de WhatsApp bereikbaar!

    Volg ons op social media