Gratis proefles

Beste rijschool in Alblasserdam!

Wij zijn de beste rijschool in Alblasserdam. Daarbij geven wij iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met de lesauto, rijinstructeur en manier van les geven. Bij Autorijschool Lokman is een proefles gratis! Snel en eenvoudig een afspraak maken voor een gratis proefles? Laat je gegevens achter. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen maken wij samen een afspraak voor een proefles! Goed geregeld toch?

Bij een gratis proefles halen we je van thuis op. Na afloop van de proefles zal je weer thuis afgezet worden. Mocht je op een andere locatie opgehaald willen worden, is dit ook geen probleem.

Bij vragen en/of opmerkingen kan je gerust contact opnemen. Wij zijn via de WhatsApp ook bereikbaar. Liever bellen of mailen? Kijk dan op ons  contact pagina.

Beste rijschool Alblasserdam

Waarom autorijschool lokman?

Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 69 recensies
  Erion
  Erion
  2023-12-08
  Great driving school, excellent instructor that knows what hes doing, passed the first time and very happy with the experience
  thomas
  thomas
  2023-11-17
  Fijne rijschool met een leuke instructeur, erg leerzame en gezellige lessen, hierdoor in 1x geslaagd.
  Tayfun Ozdemir
  Tayfun Ozdemir
  2023-09-08
  Rijschool Lokman is fantastisch! Mijn instructeur was geduldig en professioneel, waardoor ik snel leerde. Ze pasten zich aan mijn schema aan en maakten het leren autorijden gemakkelijk. Dankzij hen ben ik nu een zelfverzekerde bestuurder. Sterk aanbevolen!"
  Pedro
  Pedro
  2023-07-31
  In 1 keer geslaagd!! Goeie lessen en gezellige instructeur! Zeker een aanrader!!!
  Zoë Tielenburg
  Zoë Tielenburg
  2023-07-13
  vandaag in 1x geslaagd binnen 3 maanden!!! super fijne rijschool echt een aanrader!
  Audreyvandergraaf _
  Audreyvandergraaf _
  2023-07-07
  Vandaag in 1 keer geslaagd. Altijd met veel plezier gereden. Lokman zegt altijd waar het op staat. Altijd goede uitleg gekregen en goed voorbereid naar mijn examen gegaan. Nogmaals bedankt! Beste rijschool van NEDERLAND.
  Babette Hannink
  Babette Hannink
  2023-07-04
  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Hele fijne instructeur. Wat ik heel belangrijk vind zijn niet alleen negatieve dingen horen maar ook positieve en dat was zeker bij lokman.👍🏻🥳
  Casper Stuij
  Casper Stuij
  2023-06-17
  Super leuke rijschool. Veel goede gesprekken gehad en veel geleerd. En natuurlijk geslaagd🥳
  Sercan Deve
  Sercan Deve
  2023-05-17
  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen! Ik ben heel erg tevreden over mijn hele lestraject. Altijd duidelijke uitleg gekregen, een hele fijne sfeer/leeromgeving in de auto en ook nog eens gezellig. Lokman bereidt je ook echt goed voor op het examen, zodat je daar niet voor verrassingen komt te staan. Echt een top rijschool!
  Tugce Orcan
  Tugce Orcan
  2023-05-17
  Ik ben in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen en dit dankzij Lokman. Alles was heel duidelijk uitgelegd en de lessen waren altijd super gezellig. Autorijschool Lokman is zeker een aanrader!!

  Waarom autorijschool lokman?

  Rijschool in Alblasserdam

  Of wij de beste rijschool zijn in Alblasserdam en omstreken moet jij bepalen tussen al die rijscholen. Wij zijn een rijschool in Alblasserdam met een hoge slagingspercentage. Want net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt!

  Alle leerlingen die bij ons de rijlessen hebben genomen zijn zeer tevreden over de methode en aanpak die we hanteren. We kunnen er heel lang over schrijven, maar alleen jij kan bepalen of we daadwerkelijk de beste rijschool in Alblasserdam en omstreken zijn. Wacht niet langer en ervaar het zelf. Neem kosteloos een proefles en bekijk zelf of het klikt.